Het verzet kraakt

Het verzet kraakt

Author: Linda Groenewoud/dinsdag 4 juli 2017/Categories: Nieuws voor leden

Event date: 6-9-2017 19:00 - 18-9-2017 20:00 Export event

Dit is de laatste versie ( 25 augustus) met informatie over "Het verzet kraakt" In deze nieuwsbrief vind je alle informatie bij elkaar. ( Ook de relevante informatie die is gemaild)
Update di 5 september

Datum

6,7,8,9 en 10 september, 13,16 en 17  september.

Indeling

We hebben een indeling gemaakt voor 8 concerten van “Het verzet kraakt”. 
In overleg met de organisatie zijn we uitgegaan van de minimale bezetting. We hebben zoveel geprobeerd om rekening te houden met jullie wensen. De meeste orkestleden spelen ongeveer 3x maar dit lukt niet voor alle instrumenten. 
De link naar het overzicht hebben we je gemaild ( ivm privacy staat deze niet op de website in deze nieuwsbrief)
Controleer allemaal graag even extra op welke dagen  wanneer je moet spelen en zorg dat je er ook optijd bent!

 

Muziek

Er zijn door de dirigent deze week nog wat aanpassingen in de muziek gemaakt en daarom zullen wij alle muziek voor jullie gaan printen en woensdag op de repetitie uitdelen zodat er geen verschillende versies op de lessenaars komen te staan.
​Studeer thuis wel goed de muziek alvast (dat kan prima met de oude muziek)

Volgorde

"Proloog"
Inlay blz. 1
"Roep'n op de moos"
Inlay blz. 2
"De Held deel 2, Vrouwenlied"
Inlay blz. 3
"Met mijn rug tegen de muur"
"Underscore Bank" (De Overval)
Inlay blz. 4
Inlay blz. 5
"Finale"

Basisbezetting

1 fluit  ( in overleg  2 ingedeeld)
1 hobo
1 fagot
2 x klar 1
3 x klar 2
4 x klar 3
1 bas klar.  (in overleg 2 ingedeeld)
2 x alt sax
1 tenorsax
1 bar. sax
2 x hoorn
3 x trompet
3 maal trombone
1 x euphonium/bariton
1 x Bas (Bb)
2 x percussie

Repetitie's

Woensdag 30 augustus bij Concordia. HOT leden zijn welkom om op deze dag ook te komen repeteren. 
Wijkcentrum Slangenbeek Hengelo,Straatsburg 5, 7559 NM Hengelo Van 19.45-22 uur
​Concordia leden kunnen mee repeteren op maandag 4 september bij HOT in Enschede. Klik hier voor de gegevens van HOT

Planning 1ste voorstelling 6 september

Hieronder de planning voor wanneer jullie als orkest een 1ste voorstelling komen spelen. Deze planning geldt voor Hot&Concordia op 6 september

17.00u Alle orkestleden in de orkestbak klaarzitten!
17.00-17.10u Orkest instrumenten afstemmen
17.10-18.10u Muzikale doorloop
18.10-18.50u Diner
18.50-19.00u Orkest instrumenten afstemmen
19.00u Orkest speelklaar
19.00-19.30u Line/Soundcheck voor Cast, Ensemble, Band & Harmonieorkest gezamenlijk
19.30-19.45 u Pauze
19.45u Alle orkestleden in voorstellingskleding in de orkestbak en opnieuw afstemmen van instrumenten (zonder versterking)
20.00u Aanvang voorstelling

Schema overige voorstellingsdagen

Vanaf 17.30u is er een maaltijd voor de orkestleden die zich hiervoor hebben opgegeven.
18.50u Alle orkestleden in de orkestbak
18.50-19.00u Orkest instrumenten afstemmen
19.00u Orkest speelklaar
19.00-19.30u Line/Soundcheck voor Cast, Ensemble, Band & Harmonieorkest gezamenlijk
19.30-19.45u Pauze
19.45u Alle orkestleden in voorstellingskleding in de orkestbak en opnieuw afstemmen van instrumenten (zonder versterking)
20.00u Aanvang voorstelling

Zoals in het schema hierboven te zien is hebben wij vanaf 17.30u eten geregeld. Dat betekent niet dat de orkestleden verplicht zijn om 17.30u aanwezig te zijn, maar vanaf 17.30u kunnen jullie voor het eten bij ons terecht. Daarentegen is het voor de voorstelling noodzakelijk dat alle orkestleden om 18.50u klaar zitten in de orkestbak en gegeten hebben. Het is goed om rekening te houden dat er veel mensen tussen 18.00-19.00u zullen moeten eten, dus dat het wellicht wat druk zou kunnen zijn.

Generale repetitie van "Het verzet"

A.s. Zaterdagavond  26 augustus om 20.00u vindt de generale repetitie van Het Verzet Kraakt plaats.
Bij deze willen we al jullie orkestleden graag van harte uitnodigen om deze repetitie bij te wonen. Zodat jullie alvast een beetje kunnen zien en voelen waar jullie straks ook deel van uit gaan maken. Als jullie de repetitie willen bij wonen, willen we jullie vragen om om 19.15 aanwezig te zijn, Jos Pijnappel wil jullie dan graag even welkom heten en kort rondleiden over het terrein. Zodat jullie tijdens de voorstellingen weten waar jullie precies moeten zijn, waar de kleedkamers zijn, waar er voorafgaand aan de voorstelling gegeten wordt, etc.
We willen de leden die aanwezig zijn vragen om een pasfoto mee te nemen en in te leveren voor de backstage passen die zij ontvangen voor tijdens de voorstellingsdagen. Als je deze al digitaal hebt aangeleverd dan is dit niet meer nodig.

Omdat sinds deze week het terrein alleen betreed mag worden met een backstage-pas en jullie daar nog niet over beschikken, zal ik zorgen dat er een soort inteken-lijst komt te liggen. Als je aangeeft dat je van de Harmonie bent, dan word je sowieso toegelaten.
Het is helaas niet mogelijk om ná 20.00u nog aan te sluiten om de generale bij te wonen. Tijdens de repetitie kunnen de acteurs, creatives en muzikanten absoluut niet gestoord worden.
Omdat we met slechts beperkte parkeergelegenheid zitten en er a.s. zaterdag heel veel mensen op de been zijn voor de generale, willen we jullie vragen om zoveel mogelijk met de fiets te komen en als dat niet mogelijk is om te parkeren in de Java garage (aan de overkant van het terrein).
We hopen jullie in zo groot mogelijke getalen te zien komende zaterdag! Want het wordt geweldig mooi!

Met vriendelijke groet,
Namens het hele productieteam van Het Verzet Kraakt!
 

Veranderingen

We hebben rekening gehouden met je beschikbaarheid maar mocht je toch door overmacht niet kunnen dan willen we je vragen om zelf uit de lijst (van HOT of Concordia)  iemand te regelen die kan invallen en dit dan aan Linda of Brenda te mailen. Wij veranderen dit dan op de lijst. Het is belangrijk dat wij ( Brenda van Hot en Linda Concordia) goed het overzicht kunnen bewaken.

Kleding en lessenaar

Vanuit de kostuumontwerper en regisseur het verzoek of alle orkestleden een zwarte nette broek/zwarte pantalon en een witte blouse met lange mouw willen dragen. Jullie krijgen van de kostuumontwerper dan een rode band om jullie arm.
Er wordt in de orkestbak voor de lessenaars en de lessenaarsverlichting gezorgd.

Kaarten kopen met korting

Inmiddels is bekend dat orkestleden kaarten kunnen kopen met korting. Voor jullie deelname aan “Het verzet Kraakt” mogen we jullie kortingskaarten aanbieden van €39,95 (maximaal 10 kaarten per lid van een harmonieorkest) voor de voorstellingen op woensdagen en donderdagen. De kaarten kunnen alleen besteld worden via de website van het theaterhotel. Vul de actiecode in die je in de mail hebt gekregen. Net zoals bij Van Katoen & Nu zijn het vrije zit plaatsen op de tribune (en in de eetzaal) dus wanneer jullie bijvoorbeeld aan diverse vrienden/familie (maximaal 10 personen) de kortingscode geven en zij zelfstandig via de website kaartjes kopen kunnen zij als ze samen naar de tribune lopen gewoon naast elkaar zitten.

Parkeerbeleid

Het officiele adres waar de voorstelling plaats vind is:
Indië terrein
Sluiskade Noordzijde 14
7602 HR Almelo

Parkeerbeleid
Voor de cast, ensemble en harmonieorkesten hebben we een parkeer ​veld​  gecreëerd vlak bij de ingang van de kleedkamers, genaamd P Artiesten. Deze parkeerplaats is helaas niet heel erg groot. We hebben ​ iedere avond voor het  orkest in ieder geval 15 parkeerplekken gereserveerd. Het verzoek om dus zoveel mogelijk te carpoolen. Daarbij is het tevens van belang om tijdens het parkeren zo nauw mogelijk aan te sluiten, zodat er zo veel mogelijk auto’s op het parkeerveld kunnen staan. In de bijlage vinden jullie twee kaarten (overview en zoom) voor de aanrijroute. De parkeerplaatsen zijn eenvoudig te bereiken vanuit de straat Laan van Indië.

Per trein of fiets
Voor orkestleden die met de trein komen kunnen zij het beste dezelfde route nemen als op het kaartje aangegeven voor de auto's. Bij de P Artiesten is tevens de backstage ingang en een fietsenrek voor eventuele fietsers.

Het verzet kraakt

Meer informatie over dit theaterspektakel lees je hier:
http://hetverzetkraakt.nl/

Mee eten

Mocht je willen mee eten voor de voorstelling dan kun je dit in de sheet aangeven door op de juiste dag het muzieknootje op paars te zetten.
De link naar de sheet zit in de mail.
Bij opmerkingen kun je dieeten, allergieen enzo. aangeven. De organistatie kan in deze lijst kijken en zo rekening houden met de aantallen en de opmerkingen. 

Locatie:

Klik hier: West Indieterrein Almelo

Algemene planning


 

 

 

Number of views (2517)

Tags: