Workshop "Samen muziek maken verrijkt je!"

Workshop "Samen muziek maken verrijkt je!"

Author: Linda Groenewoud/zaterdag 17 januari 2015/Categories: Nieuws, Agenda

Event date: 4-2-2015 19:03 - 6-2-2015 14:30 Export event

Muziekvereniging Concordia organiseert op zondagmiddag 1 februari twee workshops in wijkcentrum Slangenbeek aan het Straatsburg in Hengelo. Heb je interesse in muziek en lijkt het je leuk om samen muziek te maken dan ben je van harte welkom om met ons mee te spelen!

 

Young2C

Om 12.30 uur is er een workshop van Young2C het leerlingenorkest.
Young 2C is er voor iedereen, die één jaar of langer muziekles op een (blaas)instrument heeft gehad. In dit orkest spelen zowel kinderen als volwassen leerlingen. Als je al een instrument bespeelt mag je dit meenemen. Je kunt dan meteen meedoen bij het instuderen van een eenvoudig liedje en ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken.

SlamCC

Aansluitend verzorgt SlamCC, de slagwerkgroep van Concordia, om 13.30 uur een workshop. SlamCC houdt zich bezig met slagwerkmuziek in de breedste zin van het woord. De leden van deze groep bespelen allerlei soorten gestemd en ongestemd slagwerk. Voor deelname aan deze groep is geen vooropleiding vereist.

Kom naar onze workshops en ervaar het zelf.
Samen muziek maken verrijkt je!

Concordia

Muziekvereniging Concordia combineert muzikale ambitie en plezier, met groot succes. De vereniging bestaat uit een harmonieorkest, slagwerk-ensemble SlamCC en leerlingenorkest Young2C. De orkesten, staan onder leiding van professionele en enthousiaste dirigenten en bieden plaats aan muzikanten uit de hele regio.

 

Number of views (2485)

Tags: