Hangi Lauha voor scholieren

Hangi Lauha voor scholieren

Author: Linda Groenewoud/zaterdag 23 augustus 2014/Categories: Agenda

Event date: 5-9-2014 13:30 - 15:00 Export event

Vrijdag 5 september  14.00 -15.00 uur  Rabotheater
Voor basisschoolleerlingen uit de groepen 7 en 8  en  voortgezetonderwijs leerlingen
Kosten: 2 euro per leerling  (kan met CJP pas)
Zaal open: 13.30 uur

 

Graag nodig ik de leerlingen van uw school uit op vrijdagmiddag 5 september a.s. in de Eatonzaal van het Rabotheater. Muziekvereniging Concordia heeft daar een primeur! Wij presenteren daar namelijk de symfonie voor, door en over Hengelo: Hangi Lauha, gecomponeerd door de Hengelose componist en musicus Folkert buis.

Deze middag bieden wij scholieren uit Hengelo de kans om dit unieke concert bij te wonen tegen de speciale prijs van slechts € 2,--. Dit kan ook worden betaald met de CJP pas. Het concert duurt van 14.00 -15.00 uur en is natuurlijk vooral voor leerlingen die muziek in hun pakket hebben een uitgelezen kans om een première van een nieuw muziekstuk bij te wonen. Omdat de symfonie over het verleden en heden van Hengelo gaat, kan het ook een aanvulling zijn voor het vak CKV.

Leerlingen mogen zich individueel opgeven via H-L@concordiahengelo.nl onder vermelding van naam, school en vermelding MET of ZONDER CJP pas.  Praktischer is het, als er per school/klas/groep een opgave plaatsvindt. Dan is het aantal leerlingen en de naam van de school voldoende en het aantal leerlingen dat gebruikt maakt van een CJP pas. Opgeven kan tot 1 september a.s. De leerlingen kunnen dan op 5 september vanaf 13.30 uur bij het Rabotheater aangeven van welke school ze komen en de entreeprijs betalen.

Wij zouden het erg leuk vinden als wij op vrijdagmiddag 5 september de leerlingen van uw school kunnen begroeten.

 

 

 

Number of views (2217)

Tags: