Vijverconcert met diploma uitreiking

Vijverconcert met diploma uitreiking

Jeugd en slagwerk Concordia fêteren noabers in Slangenbeek

Author: Linda Groenewoud/dinsdag 6 mei 2014/Categories: Nieuws, Agenda

Event date: 13-5-2014 19:15 - 20:30 Export event

Dinsdagavond 13 mei 2014 verzorgen Young2C en SlamCC o.l.v. Folkert Buis een concert in de wijk Slangenbeek. Het concert vindt plaats op het platform aan de vijver van de Kopenhagenstraat/Parijsstraat van 19.15 uur tot 20.30 uur. Young2C is het leerlingenorkest en SlamCC het slagwerkensemble van muziekvereniging Concordia.

Beide orkesten spelen een aantal nummers en daarnaast spelen de examenleerlingen één van hun examenstukken. Na afloop ontvangen ze hun diploma. Omdat we trots zijn op de behaalde resultaten, willen we dit ook graag aan onze noabers laten horen. U bent van harte uitgenodigd om te komen kijken en luisteren. Bij slecht weer vindt het optreden plaatst in de grote zaal van wijkcentrum Slangenbeek.

Muziekvereniging Concordia combineert muzikale ambitie en plezier, met groot succes. De vereniging bestaat uit drie onderdelen: harmonieorkest, slagwerk-ensemble SlamCC en leerlingenorkest Young2C. Alle drie staan onder leiding van professionele en enthousiaste dirigenten en bieden plaats aan muzikanten uit de hele regio.

Zowel Young2C als SlamCC kunnen nieuwe leden gebruiken. Beide orkesten repeteren op dinsdagavond in het wijkcentrum. Kom gerust eens langs om een praatje te maken en kijk voor meer informatie op deze website.

 

Number of views (3377)

Tags: