Nieuws voor leden

Nieuwsbrief november 2014 / concert Ede

Author: Linda Groenewoud/donderdag 30 oktober 2014/Categories: Nieuws voor leden

Hangi Lauha ligt al weer een tijdje achter ons en jullie hebben nog een terugblik van ons te goed. Die komt ook, maar eerst vragen actuele concerten onze aandacht en die zetten we in deze nieuwsbrief op een rij.

Najaarsconcert, zaterdag 29 november Ede

Over het aankomende najaarsconcert in Ede hebben jullie op 28 september al een uitgebreide informatiebrief ontvangen.  klik hier om deze nieuwsbrief te bekijken.

Repetitie van woensdag 19 november schuift door naar zondag 23 november

We hebben in de maand nog drie repetities ter voorbereiding hierop. Lute heeft ook nog verplichtingen bij het Orkest van de Koninklijke luchtmacht, vandaar dat de repetitie van woensdag 19 november vervalt en daarvoor in de plaats repeteren we op zondagavond 23 november van 19.45 – 22.00 uur. De bezetting van het orkest is rond en we hopen op deze zondagavond met een complete bezetting te repeteren.

 

Tijdschema voor 29 november

16.30 uur – aankomst in Akoesticum Ede
17.00 uur - inspelen in het auditorium, waarschijnlijk tot 18 uur
18.00 uur - gelegenheid iets te eten (zie hieronder)
19.30 uur - start concert, einde verwacht 22.30 uur. Wij spelen als tweede orkest.
22.30 uur - borrel

Kleding

Heren:

  • Zwart kostuum
  • Zwart overhemd
  • Geen strik
  • Zwarte sokken/schoenen (geen gympen!)

Dames:

  • Zwarte kleding
  • Zwarte schoenen

Vervoer en diner 

Na inventarisatie van Lies blijkt dat iedereen mee eet en er blijven ca. 10 mensen slapen in Ede. Heb je je nog niet opgegeven? Doe dat dan z.s.m. tijdens de repetitie bij Lies. Eten kost 10 euro, slapen 30 euro, ontbijt 5 euro.

Voor het vervoer: zoek elkaar op en probeer zo veel mogelijk samen te rijden. Tijdens de repetitie van 12 november zullen we een check doen of iedereen vervoer heeft.

Supporters meenemen?

Een concert in een ander deel van Nederland is natuurlijk dé kans om ver weg wonende familie, vrienden, kennissen, oud-collega’s etc. naar je te laten komen luisteren. Ken je mensen in de buurt van Ede? Attendeer ze op het concert.

Concert 3 orkesten - Zaterdag 29 november
Locatie: Akoesticum, Nieuwe Kazernelaan 2, Ede
Aanvang: 19.30 uur
Toegang: € 10,00
http://www.akoesticum.org

Je mag natuurlijk ook supporters uit Twente meenemen. Als zij mee willen eten kan dat. Geef  dit voor 23 november door aan Lies.

Vanwege het beperkte aantal plaatsen en de verwachte publieke interesse is het aan te raden van tevoren kaarten te laten reserveren. Dit kan via de muziekvereniging KNA: info@knalunteren.nl

Valentijnsconcert en Lionsconcert

De concertcommissie is druk met de voorbereiding van één programma voor deze twee concerten. In december starten we met de repetities hiervoor.

Het Valentijnsconcert is op zaterdagavond 14 februari 2015 in het Rabotheater en het Lionsconcert op zaterdagmiddag 7 maart 2015 in het Stedelijk Lyceum te Enschede.

Willen jullie de data vrijhouden in je agenda en het Valentijnsconcert al vast onder de aandacht brengen bij mensen in je omgeving?

Zodra er meer duidelijkheid is over programma, kaartverkoop en tijden, zullen we jullie hierover informeren.

 

 

Number of views (2267)

Tags:

x