Concordia nieuws

Hangi Lauha nieuwsflits 2

Hangi Lauha nieuwsflits 2

Author: Linda Groenewoud/maandag 16 juni 2014/Categories: Nieuws voor leden, Hangi Lauha

Hallo allemaal,

Dit is de tweede nieuwsflits Hangi Lauha. We zijn al een heel eind op weg naar 6 september! We hebben inmiddels alle vier delen op de lessenaar. Knap werk Folkert! Er is een projectkoor bestaande uit ca. 70 zangers en zangeressen. Welkom allemaal, fijn dat jullie meedoen! We hopen jullie op 25 juni te zien en vooral te horen natuurlijk. Er heeft al een groot artikel in de Twentsche Courant Tubantia gestaan over Hangi Lauha, en we hopen op meer media aandacht. In deze nieuwsflits weer een aantal actuele zaken op een rij.

 

Koor

Het koor bestaat tot nu toe uit 70 leden en staat o.l.v. Frank Deiman. Kitty ter Braak van SlamCC en de Hengelose Korenkoepel probeert nog mannen te werven bij koren buiten Hengelo, maar kent iemand een zingende man: nodig hem gerust uit!

Woensdag 11 juni heeft het koor de eerste repetitie gehad onder leiding van Frank Deiman. Kitty: “Met humor heeft hij ons wegwijs gemaakt met de elementen 'Water' en 'Vuur’. Folkert Buis was er voor de pauze bij om te horen hoe het koor klinkt. “We zijn erg benieuwd hoe Hangi Lauha klinkt samen met het orkest van Concordia”, aldus Kitty.
 

Repetities

Orkest: Woensdag 18 juni i.v.m. voetbalwedstrijd WK beginnen we om 20.15 uur en gaan door tot 22.00 uur (zonder pauze). Leo heeft jullie hierover gemaild.

Allen: Op woensdag 25 juni staat er een tutti repetitie gepland. Dan hebben we dus alle deelnemende partijen bij elkaar en kunnen we voor het eerst gaan beluisteren hoe de symfonie gaat klinken.
Iedereen graag om 19.45 binnen i.v.m. de opstelling. De band graag om 19.15 uur opbouwen.

Zondag 24 augustus repeteren we van 10.30 - 16.00 uur.
's Ochtends alleen met het orkest en 's middags vanaf 13.00 uur komen het koor, slagwerk en band er bij.

De laatste week wordt druk

Op woensdagavond 3 september hebben we een tutti repetitie in ons eigen repetitielokaal in wijkcentrum Slangenbeek.

Donderdagavond 4 september van 19.00 - 22.30 uur is er generale repetitie in het Rabotheater. Planning is dan om twee keer Hangi Lauha helemaal door te spelen inclusief alles.

Scholenconcert

Op vrijdagmiddag 5 september zijn we vanaf 13.00 in het Rabotheater om Hangi Lauha voor de eerste keer voor publiek uit te voeren. Dat publiek bestaat uit ca. 800 leerlingen van de groepen 7 en 8 van een aantal Hengelose basisscholen. Het concert begint om 14.00  en zal duren tot 15.00 uur. We houden rekening met aansluitend nog een extra repetitie.

Zaterdag 6 september: D-Day

In grote lijnen hebben we een tijdschema gemaakt. We gaan er van uit dat iedereen  om 17.30 uur in het Rabotheater aanwezig is. Dan is er tijd voor soundcheck, broodje eten, omkleden, afstemmen, genodigden ontvangen en zitten we om 19.50 uur gereed op het podium. Zoals bekend, spelen we voor de pauze Saga Candida en een aantal andere werken en na de pauze is het moment suprême!

Opruimen en tijd voor een borrel

We hopen dat we daarna met vele handen alles kunnen opruimen en met ons allen een borrel drinken en nagenieten van een heel bijzonder en succesvol project.

 

 

 

Kaartverkoop

Dat succes hangt natuurlijk in de eerste plaats af van onze muzikale prestaties. Maar vergeet ondertussen niet om zelf reclame te maken en mensen te stimuleren om kaartjes te bestellen via onze eigen website of die van het Rabotheater. Want alleen met een volle zaal is ons succes compleet! Er komen flyers beschikbaar, waarmee je je verkooppraatje kunt onderbouwen en natuurlijk staat er veel informatie op onze site.
Bestel je kaarten hier!

 

Number of views (2770)

Tags: