Concordia nieuws

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015

Beste leden,

We zijn alweer in de derde week van het nieuwe jaar en weer volop bezig met de voorbereidingen van concerten en activiteiten. In deze nieuwsbrief kunnen jullie hier meer over lezen!

Lees meer
Nieuwsbrief december

Nieuwsbrief december

Dit is de laatste nieuwsflits van dit jaar. 2014 zit er bijna op. We kijken terug op een mooi jaar, waarin we ons grote project Hangi Lauha succesvol hebben uitgevoerd.

Lees meer

Hangi Lauha Terugblik

Concordia heeft voor het eerst sinds lange tijd in eigen beheer een project georganiseerd en geregisseerd: Hangi-Lauha. Daar is uiteraard wel het een en ander aan vooraf gegaan. Zo’n vier jaar geleden zijn we met het denkwerk begonnen. En in september 2013 heeft het project echt concrete vormen gekregen. Subsidies werden aangevraagd, contract met het Rabotheater werd opgesteld en Folkert Buis begon met componeren.

In deze Hangi Lauha Terugblik kunt u vanalles terug lezen of dit bijzondere project.
klik op de afbeelding om de  hele Terugblik te lezen

Lees meer

Nieuwsbrief november 2014 / concert Ede

Hangi Lauha ligt al weer een tijdje achter ons en jullie hebben nog een terugblik van ons te goed. Die komt ook, maar eerst vragen actuele concerten onze aandacht en die zetten we in deze nieuwsbrief op een rij.

Lees meer
Concert 29 november in  Ede

Concert 29 november in Ede

Zoals jullie inmiddels allemaal wel weten zijn we uitgenodigd door fanfare KNA uit Lunteren om samen met hen een concert te geven op zaterdag 29 november in Ede. Ook fanfare Crescendo uit Ratum (in de buurt van Winterswijk) doet mee. Het wordt dus een muzikale en vast gezellige avond!

Hieronder vinden jullie belangrijke informatie.  Het vriendelijke verzoek is dus dit goed door te lezen.

Lees meer
RSS
First2345681011